Servicii

Un motiv în plus să zâmbești! Suntem orientați spre o experiență plăcută a fiecărui pacient, pe o comunicare cât mai clară și transparentă cu privire la serviciile noastre. Tratamente cu produse de cea mai înaltă calitate, cu rezultate atât funcționale, cât și estetice pentru pacienți.

Tehnologii moderne și servicii stomatologice personalizate atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Implantologie

Implantul dentar reprezintă una dintre cele mai bune soluții recomandate pentru înlocuirea dinților naturali lipsă. Pe lângă aspectul estetic și de durată, implantul dentar ajută la o masticație corectă și facilitează vorbirea.

Chirurgie dento-alveolară

Atunci când lucrările dentare nu pot fi rezolvate prin proceduri minim invazive, suntem pregătiți să îți fim alături cu intervenții și tratamente inclusiv chirurgicale: de la extracțiile măselelor de minte la tratamentul abceselor sau augmentări osoase.

Află mai multe despre cum te putem ajuta și despre costuri printr-o vizită la noi la cabinet.

Programează-te pentru un motiv în plus să zâmbești!

Endodonție

Inclus în ramura chirurgiei dento-alveolare, un tratament endodontic reprezintă tratarea canalelor dentare – a infecțiilor pulpei dentare și a diferitelor complicații care pot să apară pornind de la această cauză.

Estetica dentară 

Atunci când ne referim la procedurile specifice esteticii dentare, luăm în calcul aspectul frumos al dinților, alături de funcționalitatea acestora.

Coroane dentare, fațete dentare și alte servicii care fac parte din estetica dentară sunt recomandate atunci când nu este nevoie de un tratament ortodontic.

Te așteptăm la o consultație la cabinet, pentru a afla procedura care ți se potrivește, recomandarea specialistului și costul procedurii.

Imagistică

Imagistica dentară avansată joacă un rol esențial în diagnosticarea precisă și planificarea tratamentelor personalizate, permițându-ne să vedem detaliile fine ale structurii dentare și să intervenim cu maximă eficiență.

Consultație

Consultatiile stomatologice regulate sunt esențiale pentru menținerea sănătății orale, oferindu-ne ocazia să prevenim, diagnosticăm și tratăm problemele dentare în stadii incipiente, asigurând astfel un zâmbet sănătos și durabil.